Om SEO

SEO eller på svenska uttryckt som sökmotoroptimering är en teknik som innebär att se till att sidor placerar sig högt upp efter en sökning i en sökmotor.
Den brukar bestå av två stycken moment. Dels det som skall göras på själva sidan. Det  innefattar, texter, rubriker titlar, länkar mellan sidorna med mera. Den andra delen är att se till att andra sidor länkar till den sida som skall sökmotoroptimeras. Det kan innefatta registreringar i kataloger, skrivandet av artiklar eller helt enkelt vanlig länkar på andra sidor. En tumregel med att ordna länkar till en sida är att de för att få bästa effekt behöver vara relevanta. Dvs gärna handla om ett liknande ämne som sidan de länkar till.
Det finns en uppsjö av olika företag som sysslar med optimering. En del bra, en del mindre bra och en del som använder sig av metoder som kan få den effekten att sidan som skall optimeras kastas ut från sökmotorernas index. Valet av optimeringsföretag är därför viktigt. Ett företag som kan optimering är UrbaLill. Du kommer dit här sökmotoroptimering

Andra sidor inom ämnet | Sökordsanalys | Internetmarknadsföring |

Comments are closed.