Butiker

Att sälja via Internet kan i många fall vara en effektiv och lönsam affärsidé.
En av de stora fördelarna är att butiken är öppet dygnet runt utan kostnader. Produkterna som säljs kan vara skiftande och saker som man inte trodde skulle kunna säljas via Internet visar sig fungera. Musik och böcker är sådant som har fungerat under lång tid. På samma sätt som när de traditionella postorderföretagen öppnade upp på nätet. Att de lyckades är kanske inte så märkvärdigt då deras kunder ju vara vana att beställa utan att fysiskt hålla i produkterna.
Numera verkar i stort sätt allting gå att marknadsföra via nätet. Ljudpunkten som säljer bilstereo via sin webbutik, Presentkuriren som just säljer presenter, Uret som säljer klockor, Gytix som säljer böcker och träningsprogram inom gymnastik. Allt verkar gå att sälja via nätet.

Annat | Ljud och oljud |

Comments are closed.