Fuska i spel

Fuska i spel finns det många varianter av. Den mest banala och riskfria är att fuska i patiens med kort.
Däremot att det lite värre att fuska med de varianterna som finns på datorn. Poker brukade det också förekomma en del fusk i. Förr i tiden kunde det oftast sluta med dödlig utgång för den fuskande parten. Numera kan man trixa lite genom att använda en pokerkalkylator. Spelar man online lär ingen märka det. Vid ett riktigt pokerbord kan det kanske bli lite mutter.
Ett annat spel med viss popularitet är sudoku. Någon form av sifferspel från Japan. Det gäller tydligen att placera siffror enligt ett visst mönster och finns i olika svårighetsgrader. Eftersom det är japanskt så kan det väl anses accepterat att ta till lite extra tricks för att lösa det. Här kan man i alla fall plocka ned ett program om man vill lösa sudoku.

Annat |  Får spel |

Comments are closed.