Sport

Snart stundar OS 2008 i Kina. Om man har för avsikt att besöka OS på plats kan kunskaper i kinesiska vara på sin plats för att lättare förstå och göra sig förstådd.
Ett antal olika grenar finns inom OS, inte så många dock som har att göra med bollar. Fotboll spelas, där finns en boll. Sedan brukar det i en del gymnastikgrenar finnas bollar. Dess funktion där verkar mer vara att kasta upp dem i luften och sedan fånga dem igen. Några sporter som saknas är de som inte kräver så mycket fysisk ansträngning. Men väl mental
Schack vore en lämplig sport att ta med till nästa OS. Inte så fysiskt krävande, tar heller inte upp så mycket utrymme för att utöva och tävla i. Dart är ett annat alternativ, lite större utrymme krävs, men inte mycket. Biljard är en annan sport som kunde finnas med. Där räcker det med några biljardbord så kan man köra igång.

Comments are closed.