Framgång

Framgång föder framgång sägs det. Men hur ordnar man den första framgången som i sin tur skall föda nästa. Inte det allra enklaste framför allt inte i de ekonomiska tider som dessa när t.o.m. facken går med på att anställda skall sänka sina löner. Att företagets chefer skall göra motsvarande prestation finns tydligen inte i sinnevärlden hos speciellt många.

Men istället för att titta på det negativa. Vilka vägar finns att skapa framgång på?
Internet är en möjlighet. Blocket har blivit en stor framgång, och för den delen alla andra sidor där man kan sälja saker på.
Nästa steg därifrån är att skapa en egen plattform på nätet för försäljning av prylar.
Att skaffa en egen webshop är ett steg på vägen. Vad man skall sälja kan vara något att fundera på. Presenter är alltid gångbart, barnkläder likaså. Där finns det en stor marknad. Vill man sedan nischa sig lite mera kan kanske en produkter för flugfiske vara på sin plats.
Fast den sistnämnda kräver nog ett visst intresse av sporten också.

Comments are closed.