Affärer

Försöka öka sitt kapital tillhör en sport med ett allvarligt anslag. Misslyckas man försvinner ens pengar, lyckas man så står rikedomen inför dörren. Ett litet problem här för amatörerna är att så fort man läser i media i vad som är länsamt att investera i är det redan för sent att hänga på tåget. De med kunskaper har redan hunnit ta hem de eventuella vinster som fanns att. En del t.o.m. på ett sätt som tangerar gränsen på vad som är tillåtet. Nu får det förstås bedrivas insiderhandel enligt vissa, om än, lite luddiga regler och det skall rapporteras och så där. Men det finns väl inget som hindrar de som kan lämnar över tipsen till en bekant som gör affären. Hur som helst oinsatta småsparare är alltid den gruppen som kommer sist på det här med att tjäna pengar på börsen. Visst går det att ta hjälp av olika företag som hjälper till med att förvalta ens pengar. Men det finns så många att välja ibland. Så frågan är vilken som är bäst.

Oavsett vilket så är det nog bäst att ta det lite lugnt när det gäller att investera kapital för att åtminstone ha någonting kvar tills pensionen.

Comments are closed.