Effektivisera

Att hantera post var förr i tiden i större problem. Man bar posten från brevlådan in i huset och la den på ett bord. Där satte man sig sedan vid tillfälle och öppnade breven. Sparade de man behövde ha kvar och kastade resten.

Nu för tiden ser det förvisso ut på ett liknande sätt mer ytligt. Man slipper dock gå ut till brevlådan utan posten kommer direkt in i hemmet och då till datorn eller mobilen. Men sortera den behöver man fortfarande göra och det är mer att kasta nu än med den som kommer via papper.  Dessutom kommer posten hela tiden och inte bara en gång per dag som med den mer traditionella utbärningen. Det kan kallas för utveckling eller mail då om man skall hålla sig till vad det brukar kallas för. Och om man inte är nöjd med att den bara dyker upp i datorn hemma så kan man se till att man får den vart än man befinner sig och har en mobilenhet att lära av den med. Hosted exchange som det också kallas för. Vilket på ett mer brutalt språk innebär att man är mottaglig för spam vart än man än finns.

Comments are closed.