Olika sätt

Det här med posters är både enkelt och svårt. Enkelt på det sättet att det är bara att leta upp någon snygg en att köpa,rama in och sätta upp på väggen. Numera finns det på nätet som här på posters, och kan både köpas och designas online. Men förr i tiden fick man leta upp en butik som sålda dem och där stå och bläddra i posterhållarna, eller vad de nu hette. Sedan försiktigt lyfta it den man ville köpa eller be någon i personalen göra det. Sedan vänta på att de med flinka fingrar skulle rulla ihop den och lägga in den i tuben. Ta hem den ta ut försiktigt och ta fram ramen som man köpt i den butiken eller i en annan som sålde ramar. Vilket förvisso kunde vara ett lite pilligt arbete att få den helt rakt och centrerad i ramen, men det gick till slut. Visst kunde man köpa motivet med ram då också och få den insatt. Så egentligen ingen större skillnad mot nu. Men ändå lite nostalgi kan vara på sin plats. Affischerna i filmen är de som utmärkt sig som riktigt enastående för övrigt.

Comments are closed.