Mobila stängsel eller mobilstängsel?

Mobilstängsel bör vara ett stängsel man sätter kring en mobiltelefon. Ett utmärkt sätt att hindra den för att rymma eller bli stulen för den delen. Kan också hindra överdriven användning av mobiltelefonen om stängsel är tillräckligt svårforcerat.
En sökning i Google visar att det inte riktigt stämmer. 241 sidor ger en sökning på mobilstängsel. De allra flesta för att inte säga alla, handlar om stängsel som är flyttbara. Dvs en form av stängsel man sätter upp vid en byggarbetsplats.

Om man provar på att söka på orden mobila stängsel blir det lite annorlunda, hela 177.000 sidor. Där verkar alla handla om stängsel vid byggen eller liknande.
Men orden mobila stängsel är lite brett då det tar hela texten på sidan. Så om ordet mobil och stängsel finns kommer sidan upp även om de inte har direkt koppling med varandra. Om man provar på orden inom citationstecken ”mobila stängsel” blir resultatet helt annorlunda. Bara 121 träffar och alla handlar om flyttbara stängsel.
Nåja här finns i alla fall en sida som har båda typerna av stängsel, mobilstängsel eller om ni så vill mobila stängsel.

Comments are closed.