Plank mot buller

Buller och trafik brukar gå hand i hand. Närheten till en kraftigt trafikerad gata kan vålla en hel del besvär både under dagtid, men framför allt på kvällarna och nätter.
Att kunna unna sig sömn eller för den delen sitta ute i trädgården varma sommarnätter är något att eftersträva. Det finns olika metoder att skärma av trafikljud. En jordvall kan fungera i vissa fall, men kräver i allmänhet en stor yta för att kunna läggas upp. Bullerplank är en annan lösning. Ett bullerplank kräver en liten yta och finns i olika utföranden. I de flesta fall går det att använda det som en spalje så det kan utgöra ett vackert blickfång i trädgården också. Ett annat sätt att förhöja utseendet är att komplettera bullerplanket med olika typer av stolplock. Locket utgör i sig en dekoration.

Annat | Viltstängsel |

Comments are closed.