OS

Os ja inte det som menas med os som kommer ifrån matlagning i ett kök. Utan det där os som kommer vart fjärde år. Fast då heter det förstås OS.
En viss debatt finns om man skall bojkotta spelen eller inte. Men det lär knappast påverka att tävlingarna verkligen kommer hållas. Sedan kan man fråga om att bojkotta ett land verkligen ger det landet ett stöd framåt. Bättre är att besöka landet och därigenom försöka påverka Kina som det gäller i det här fallet. Mer om det landet kan man läsa här på Kina. Sedan kan en del problem finnas i deras språk, inte helt lätt att lära sig. Det kan kanske ge upphov till en del kommunikationsproblem. Så här finns en snabbkurs i kinesiska.

Ang OS så är ju tidmätning en högst väsentlig del där. Frågan är bara vilken leverantör av tiden vi får se längst ned i TV-rutan varje gång. Longines verkar vara stora där, frågan är om inte Omega kan få komma med på ett hörn.

Comments are closed.