Omdöme

En hel del webbplatser dyker upp på nätet där man kan ge omdöme om företag och allt mellan himmel och jord.
Doktorsguiden är en som ger omdömen om olika läkare och vårdcentraler runt om i landet. Eniro har samma funktion fast då över företag. En annan aktör är Reco som lyckats med konststycket att få in hela 1,8 miljoner sidor i Google.
Med andra ord ett utmärkt tillfälle att ge beröm eller såga ett företag. Lite lustigt blir det när man tittar på exempelvis Langley. Inget omdöme alls, detsamma gäller för Skanska. Eller snarare ett omdöme har hela koncernen fått.

Webbplatser av den här typen är alldeles utmärkta för de som vill ge utlopp för sin ilska och anonymt kunna kritisera någon eller något. Lite som tidningarnas insändarspalter. Eller gratisbloggar för den delen.
Men det är en företeelse vi får leva med.

Comments are closed.