Tak över huvudet

Tak är något som man inte så ofta tänker på. När det är helt vill säga. Är det trasigt blir behovet lite mer akut. Ett trasigt tak kan ställa till en hel del problem, det regnar in till exempel och blir på sikt röta och mögel som in sin tur ger ännu värre problem.
Att se över sitt tak med regelbundna intervaller är en fördel. Att titta över vilka material som kan användas görs med fördel på sidan Bygg som har ett antal olika sorters takbeklädnad att välja mellan.
Om man skall göra det själv uppstår en del frågor. Skall man använda en stege för att ta sig upp på taket eller finns det andra sätt?
En trappa kan vara ett alternativ. I många fall finns trappor i huset som leder upp till taket. Om en trappa saknas kan man med fördel leta här efter trappor.

Andra | Tak |

Comments are closed.