Pengar och säkerhet

Spel om pengar kan vara riskabelt. Inte bara för risken att förlora dem vid spelbordet utan att även förlora dem på vägen från spelbordet. Ett pokerparti brukar normalt vara ett lugnt och samlat sällskap. Fast för att vara på den säkra sidan kan en burk pepparspray i fickan ge en liten extra trygghet. Även om just nu den typen av pepparspray inte är tillåten att inneha. Alternativ finns här till pepparspray.
För att vara på den säkra sidan kan man låta någon seriös aktör ta han om alla arrangemang omkring själva pokerspelet. Här finns en som sköter det där med poker.
Om man under själva pokerpartiet upptäcker att pengarna är slut går det alltid att ta upp telefonen och fixa ett sådant där snabblån. Visserligen brukar man inte kunna låna så där mycket pengar men här kan du titta på vad som krävs för att låna 3000 kronor.

Annat | Får spel | Spel |

Comments are closed.