Bra

eller dålig reklam kan man fundera på när det gäller en del företeelser på Internet. Tiger Woods eskapader är väl kanske inte speciellt bra reklam för honom och hans varumärke. Obamas fredpris ligger väl i kategorin osäker reklam. För både honom och för den norska nobelkommitten, mycket beroende på att han nog fick det lite för tidigt samt det faktum att han faktiskt ökar de militära insatserna utomlands. Så det finns vissa tvivel om lämligheten i det hela. Mer neutral reklam, eller vad vi nu skall kalla det för är det här med CoeliAll Bolag. Är siffrorna bra där så är det bra reklam är siffrorna dåliga så är det dålig reklam.  Som de siffror som gäller Saab. De ser inte så lysande ut. Nu är det förstås ingen hemlighet utan är vida känt. Men för ett mindre känt bolag kan det vara lite pinsamt och det kommer fram så dåliga siffror.

Comments are closed.