Synas

Det här med att människor av olika anledningar gillar att synas är vi vana med. Bara att följa en del dokusåpor,  sociala funktioner, Idol-program och en hel del annat där personer vill finnas för att visa upp sig.  Nu är det förstås inte bara privatpersoner som har intresse att visa upp sig, utan även företag som vill exponera produkter. Inte bara via nätet eller i tidningsannonser. Utan även i det fysiska livet. Bara att kliva in i nästan vilken affär som helst visst finns det varor som exponeras där på lite olika sätt. Gemensamma namnet för det brukar kallas för displayställ. Det man mest förknippar med det hela är nog kläder om visas på det sättet. Men även andra produkter. Fördelen är att de inte är lika påträngande som de personer som tar alla tillfällen att fläcka ut sig i tid och otid.

Comments are closed.