Att bli bättre

Strävan efter att bli bättre finns hos de flesta. En del dras med lite mindre funktionshinder som läs och skrivsvårigheter men det kan avhjälpas eller åtminstone mildras en del. Så de kan också utvecklas och bli bättre.
Andra strävande att bli bättre är att försöka få sin affärsidé att slå igenom. Ett sätt att lyckas med en idé är att skapa en webbplats där man försöker tjäna pengar på något sätt.
En del driver webbshopar där saker som akvarium och klockor från Cartier skall säljas. Andra marknadsför pilbågar eller pärlor.

Gemensamt för alla är att det krävs någon form av marknadsföring för att nå fram ordentligt. På Internet brukar den typen av marknadsföring kallas för SEO eller på svenska sökmotoroptimering. Nu förekommer det ett antal olika varianter på ordet sökmotoroptimering som sökmarknadsföring, men syftet är detsamma. Helt enkelt att webbplatsen skall finnas så högt upp som möjligt på de fraser och ord folk kan förväntas söka på när det gäller det man marknadsför på sin webbplats.

Ordblindhet | Sökmarknadsföring | Internetmarknadsföring

Comments are closed.